chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE

Internetplatform for voksenuddannelsesområdet i Europa

 
 

Nyhedsoversigt

"Job shadowing" projekt u Londonu

13/10/2019
Sprog: HR

Članovi naše organizacije Korak za bolju budućnost vratili su se sa uspješno provedenog „Job shadowing“ projekta tijekom kojega su pet dana, od 30. rujna do 4. listopada, boravili u Londonu u organizaciji domaćina KBM Consultants, te ostalim organizacijama u kojima im je posjete dogovorio domaćin. Posjetili su DAWAH organizaciju, International Refugee Trust i Rumi's Kitchen.

Posjete i promatranja na radnom mjestu bila su više nego korisna te su sudionici naučili jako puno kroz metode neformalnog i informalnog učenja, a naučeno će primijeniti na što bolji i kvalitetniji rad organizacije. Sudionici su sudjelovali i na „Digital Skills training by Facebook“ tijekom kojeg su naučili puno o kreativnosti i inovativnosti, važnosti međusobne suradnje tijekom razvijanja ideje i rješavanja problemskih situacija, o važnosti povratnih informacija, a u svrhu poboljšanja kvalitete i otklanjanja eventualnih propusta, te u konačnici o sigurnosti i zaštiti podataka tijekom korištenja različitih aplikacija i interneta općenito.

U organizaciji DAWAH koja se bavi humanitarnim radom i TV produkcijom, razmjenjivali su iskustva i gostovali u njihovoj „Living the life“ emisiji. U organizaciji International Refugee Trust učili o njihovim StepIn, StepUp i StepOut projektima u Južnom Sudanu, Ugandi, Tanzaniji i izbjegličnom kampu u Jordanu, a u Rumi's Kitchenu o svakodnevnom radu s građanima u potrebi.

Bio je ovo još jedan uspješan Erasmus+ projekt obrazovanja odraslih u kojima su naši članovi sada već redovito aktivni sudionici, sufinancirano sredstvima programa Europske unije Erasmus+.

Share on Facebook Share on Twitter Epale SoundCloud Share on LinkedIn