chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE

Internetplatform for voksenuddannelsesområdet i Europa

 
 

Nyhedsoversigt

"Generációk közötti tudásátadás a szervezetekben - jó gyakorlatok" címmel pályázati felhívást hirdetett a TTKA és a SEED

03/10/2019
Sprog: HU

Minden sikeres vállalkozást vezető apa álma, hogy gyeremeke vagy gyermekei egyszer "átveszik a stafétabotot" és tovább vezetik és fejlesztik a céget. A vállalkozással kapcsolatos tudásmegosztást célszerű időben elkezdeni, ami a generációk különböző sajátosságaiból eredően nem egyszerű feladat. Nemzetközi kutatások szerint egyre nagyobb gondot jelent a generációk munkahelyi együttműködésének menedzselése, a tudás szisztematikus átadása.

A Tehetség és Tudás Központ Alapítvány (TTKA) és a SEED Kisvállalkozás-fejlesztési Alapítvány " Generációk közötti tudásátadás a szervezetekben - jó gyakorlatok" címmel pályázati felhívást hirdetett. 

A pályázat kiírás célja: a generációk közötti tudásátadás területén létező jó gyakorlatok megismerése, bemutatása, megosztása.

A pályázatok beküldési határdeje: 2019. október 21.

Eredményhirdetés: 2019. november első hete.

A pályázat során választható nagyobb kategóriák:

- vállalaton belüli tudásátadás eszközei, folyamata, tudásbrókerek a cégen belül

- tudásmegosztás digitális eszközei, módszerei

- klasszikus generációváltás-szakmák átadása

A pályázat nyertese megkapja a "Tudásbarát Szervezet 2019" díjat , valamint a 2019. november 13-án megrendezésre kerülő "TUDÁS, ami van" c. konferencián lehetőséget kap  "jógyakorlata" bemutatására.

A pályázatról bővebben: https://seed.hu/tudasbarat-szervezet-2019

 

Share on Facebook Share on Twitter Epale SoundCloud Share on LinkedIn