chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE

Internetplatform for voksenuddannelsesområdet i Europa

 
 

Nyhedsoversigt

PRVA MONITORING POSJETA POVODOM PROJEKTA ,,KVALIFIKOVANA RADNA SNAGA ZA BOLJU BUDUĆNOST"

31/07/2019
Sprog: HR

U prostorijama JU Dom starih ,,Bijelo Polje" realizovana je prva monitoring posjeta, povodom projekta ,,Kvalifikovana radna snaga za bolju budućnost", od strane zajedničkog tehničkog sekretarijata programa prekogranične saradnje SRB-CG, kojoj su prisustvovali predstavnici Ministarstva vanjskih poslova Srbije, Ministarstva evropskih integracija Crne Gore, kao i nosioci projekta (JU Dom starih ,,Bijelo Polje") i partneri (Centar za socijalni rad Novi Pazar). Cilj monitoring posjete je pružanje tehničke pomoći i podrške aplikantima za uspješnu implementaciju projekta.

Da napomenemo, realizacija projekta ,,Kvalifikovana radna snaga za bolju budućnost" započela je u junu ove godine. Projekat ima za cilj radno angažovanje 20 gerontodomaćica koje će biti posebno obučene za pružanje usluga pomoći u kući, kao i trajno zaposlenje određenog broja nezaposlenih lica sa evidencija ZZZCG čime će se pozitivno uticati na stanje na lokalnom tržištu rada.

Koordinaror projekta prekogranične saradnje je Dijana Knežević, zaposleni JU Dom starih ,,Bijelo Polje".

Share on Facebook Share on Twitter Epale SoundCloud Share on LinkedIn