chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE - Internetplatform for voksenuddannelsesområdet i Europa

Kalender

XXI. Országos Közoktatási Szakértői Konferencia: Az oktatás átalakulása a tudástársadalom és a mesterséges intelligencia korában

Indsendt af Györgyi Bajka 5 måneder 1 uge siden

Tirsdag 5 november 2019 til Torsdag 7 november 2019
Hajdúszoboszló
,

A szervezők célkitűzése, hogy a résztvevők megismerjék a köznevelés, a szakképzés, a felsőoktatás és a felnőttképzés új irányait, a technológiai kihívásokat, az infokommunikációs és tartalmi változásoknak való megfelelés indukálta változásokat, intézkedéseket. Megismerjék továbbá a korszerű oktatásfejlesztési terveket, irányokat annak érdekében, hogy a magyar fiatalok felkészüljenek a felsőoktatás és a munkaerőpiac kihívásaira, és egy egész életre szóló értékrendet, iránytűt kapjanak az oktatási rendszertől a változó világban való eligazodáshoz.

A konferencia nyitó plenáris előadói az oktatási ágazat vezetői, akik ismertetik az ágazati irányítás terveit, szándékait, fejlesztési elképzeléseit.
A második és a harmadik napon neves szakemberek, kutatók, projektvezetők plenáris előadásait hallgathatjuk meg, mellyel – reményeink szerint – kollégáink szakmai megerősítést, iránymutatást kapnak ahhoz, hogy továbbra is szívvel-lélekkel, céltudatosan, a kihívásoknak megfelelve oktassák-neveljék-irányítsák a felnövekvő generációt.
A szekciókban, a workshopokon és a kiállításokon a szakemberek bemutatják, hogy az elmúlt években elindult európai uniós forrásból megvalósuló EFOP-os és GINOP-os projektek fejlesztései hol tartanak, milyen eredményeket hoztak, milyen tartalmi és szervezeti változásokat indukálnak.
Ízelítőt kapunk az oktatásban használható/használandó technikai újdonságokról, az innovatív pedagógiai módszerekről és a jó gyakorlatokról, a következő évek kihívásairól.

Hovedsprog:
Aktivitetstype : 
Konference
Tilmeldingsgebyr: 
Nej
Tilmeldingsfrist: 
04/11/2019
Online-arrangement: 
Nej
Tilrettelagt af: 
Suliszerviz Pedagógiai Intézet és Suliszerviz Oktatási és Szakértői Iroda Kft.
Type arrangør: 
Anden begivenhed
Kontaktoplysninger: 
konferencia@suliszerviz.com
Antal deltagere: 
> 200
Målgruppe: 
Akademikere, studerende, forskere i andragogik
Voksenuddannelsesnetværk og -organisationer
Projekter og partnerskaber
Politiske beslutningstagere
Behandlet tema:
Share on Facebook Share on Twitter Epale SoundCloud Share on LinkedIn