chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE - Internetplatform for voksenuddannelsesområdet i Europa

Kalender

Regionalna EPALE konferencija „Različiti pristupi u razvoju digitalnih kompetencija u obrazovanju odraslih“

Indsendt af Daria Mrsic 1 måned 2 dage siden

Torsdag 2 April 2020 til Fredag 3 April 2020
Beograd
,

Fondacija Tempus  u okviru koje djeluje EPALE državni tim za podršku Srbija organizuje regionalnu EPALE konferenciju pod nazivom „Različiti pristupi u razvoju digitalnih kompetencija u obrazovanju odraslih“, koja će se održati 2. i 3. aprila 2020. godine, u hotelu Metropol Palas u Beogradu. U organizaciji ovog događaja učestvuju i državni timovi za podršku EPALE iz Slovenije, Hrvatske, Crne Gore i Bosne i Hercegovine.

Cilj konferencije je pokretanje diskusija na temu razvoja digitalnih kompetencija u obrazovanju odraslih u regionu, kao i razmjena dobrih praksi i uspostavljanje saradnje u ovoj oblasti.

Konferencija je namijenjena učesnicima koji su aktivni u oblasti obrazovanja odraslih, zaposlenima u školama za obrazovanje odraslih, centrima za obrazovanje odraslih, institucijama koje pružaju usluge profesionalnog usavršavanja nastavnicima, institucijama koje sprovode istraživanja u oblasti obrazovanja odraslih, kao i u drugim organizacijama koje rade u ovom sektoru.

EPALE je platforma razvijena u okviru Erazmus+ programa, koja omogućava svima koji se bave, ili su zainteresovani za obrazovanje odraslih u Evropi, da se virtuelno sastanu na jednom mjestu i razmijene svoja znanja, iskustva, pitanja i dobre prakse.

Državni tim za podršku EPALE Bosna i Hercegovina organizuje nagradni konkurs za jednog učesnika u ovoj konferenciji. Autor najboljeg rada će prisustvovati Regionalnoj konferenciji EPALE. Detalje o nagradnom konkursu možete pogledati na ovom linku

Aktivitetstype : 
Konference
Tilmeldingsgebyr: 
Nej
Online-arrangement: 
Nej
Type arrangør: 
NSS-begivenhed
Målgruppe: 
Akademikere, studerende, forskere i andragogik
Voksenuddannelsesnetværk og -organisationer
Share on Facebook Share on Twitter Epale SoundCloud Share on LinkedIn
  • Daria Mrsics billede
    Zbog novonastalih okolnosti sa Corona virusom u Evropi i regionu održavanje Regionalne EPALE konferencije se odlaže na neodređeni period dok se situacija sa virusom ne bude stabilizovala.

    NSS tim EPALE Bosna i Hercegovina