chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE - Elektronická platforma pro vzdělávání dospělých v Evropě

Zdroj

Резултати и анализ от проучването на EPALE — обобщение

Jazyk: CS
Document available also in: EN DA ET EL HR FR DE IT PL ES LV LT GA HU MT NL PT RO SK SL FI SV

Zveřejnil(a) Eva ALOS MELCHOR

Този документ обобщава резултатите от онлайн проучване, проведено от ГД „Образование и култура“ и централната служба за поддръжка (ЦСП) на EPALE в рамките на периода 15 април — 18 май 2014 г.

Проучването е разработено така, че да представи по-ясна картина на очакванията на евентуалните потребители на EPALE: професионалистите в областта на обучението за възрастни в Европа. Неговата цел е да прецени надеждите, очакванията и предпочитанията, които могат да спомогнат за установяване на някои ръководни принципи за разработването на уебсайта и развитието на общността.

Все пак трябва да се отбележи, че резултатите от проучването в никакъв случай не са категоричен показател за предпочитанията на потребителите. Тези предпочитания могат да бъдат потвърдени едва след като потребителите започнат да взаимодействат с платформата, откъдето идва и важността от допълване на резултатите от проучването чрез изграждане, оценяване и учене от потребителите на EPALE.

Autor/ři zdroje: 
EPALE CSS Team, DG Education and Culture
Datum zveřejnění:
Pátek, 21 Listopad, 2014
Jazyk dokumentu
Typ zdroje: 
Studie a zprávy
Share on Facebook Share on Twitter Epale SoundCloud Share on LinkedIn Share on email