chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE

Elektronická platforma pro vzdělávání dospělých v Evropě

 
 

Centrum zpráv

JAVNI POZIV NVO za predlaganje predstavnika/ce za člana/icu Komisije za raspodjelu sredstava za finansiranje projekata i programa nevladinih organizacija u 2019. godini

20/02/2019
Jazyk: HR


Ministarstvo nauke objavljuje JAVNI POZIV nevladinim organizacijama za predlaganje predstavnika/ce za člana/cu Komisije za raspodjelu sredstava za finansiranje projekata i programa nevladinih organizacija u 2019. godini u oblasti jačanja sinergije između nauke i ekonomije.

U skladu sa Odlukom o utvrđivanju prioritetnih oblasti od javnog interesa i visine sredstava za finansiranje projekata i programa NVO u 2019. godini („Službeni list CG“, broj 80/18) Ministarstvo nauke će obrazovati Komisiju za raspodjelu sredstava za finansiranje projekata i programa nevladinih organizacija za oblast jačanja sinergije između nauke i ekonomije.

Komisiju za raspodjelu sredstava za finansiranje projekata i programa nevladinih organizacija čine predsjednik i dva člana, od kojih su predsjednik i jedan član službenici iz Ministarstva nauke, a drugi član predstavnik nevladinih organizacija koje djeluju u gore pomenutoj oblasti.
 

 

Javni poziv i obrazac za predlaganje kandidata/kinje za člana/icu možete preuzeti :

http://www.mna.gov.me/vijesti/196317/JAVNI-POZIV-NVO-za-predlaganje-pred...

Share on Facebook Share on Twitter Epale SoundCloud Share on LinkedIn