chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE

Elektronická platforma pro vzdělávání dospělých v Evropě

 
 

Zdroj

Nova publikacija ACS: Rezultati in učinki izobraževanja odraslih

Jazyk: SL

Zveřejnil(a) Simona Kavčič

/cs/file/dfdpngdfd.png

Andragoški center Slovenije (ACS) je v okviru ESS projekta Strokovna podpora področju pridobivanja temeljnih kompetenc 2016–2022 (aktivnost: Sistemsko umeščanje in nadaljnji razvoj samoevalvacije v izobraževanju odraslih) izdal strokovno učno gradivo z naslovom Rezultati in učinki izobraževanja odraslih: priporočila za presojanje rezultatov in učinkov izobraževanja, izobraževalnih dejavnosti ter izobraževalnih projektov. Avtorici publikacije sta Sonja Klemenčič in dr. Tanja Možina.

 

Publikacija vsebuje priporočila za organizacije, ki se ukvarjajo z izobraževanjem odraslih in izpeljujejo različne dejavnosti in/ali projekte, povezane z izobraževanjem odraslih, ter si želijo poglobiti svoje delo pri spremljanju in vrednotenju rezultatov ter učinkov svojega izobraževanja, izobraževalnih dejavnosti in/ali projektov.

 

Priporočila bodo torej služila v podporo strokovnemu delu na področju kakovosti izobraževanja odraslih. Kot celota dajo vpogled v enega izmed možnih sistematičnih načinov spremljanja in vrednotenja rezultatov ter učinkov izobraževanja, izobraževalnih dejavnosti in izobraževalnih projektov.

 

Publikacija je v e-obliki dostopna na Knjižni polici spletne strani Razvijanje kakovosti IO, v knjižni obliki pa jo nadete tudi v Knjižnici ACS.

 

Jasmina Orešnik Cunja (jasmina.oresnik.cunja@acs.si)

Autor/ři zdroje: 
Sonja Klemenčič, Tanja Možina
ISBN: 
978-961-6851-54-1
Datum zveřejnění:
Sobota, 27 Srpen, 2016
Jazyk dokumentu
Typ zdroje: 
Jiné
Země:
Share on Facebook Share on Twitter Epale SoundCloud Share on LinkedIn