chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE - Elektronická platforma pro vzdělávání dospělých v Evropě

Kalendář

Webinar: Fra tilskuersport til deltagersport

Zveřejnil(a) Emil Thirup-Sorknæs před 1 měsíc 4 týdny

Pátek 22 Leden 2021

Fra Tænketanken DEAs hjemmeside: https://dea.nu/i-farver/arrangementer/webinar-fra-tilskuersport-til-delt...

Hvordan går vi fra at sætte strøm til den undervisning vi kender, til at kvalitetsudvikle digital læring som et supplement til den fysiske undervisning?

Coronanedlukningen blev en gamechanger for digital undervisning på de videregående uddannelser. Den hurtige omstilling til digital nødundervisning i foråret 2020 har givet både knubs, men også værdifuld læring på de videregående uddannelser.

Danske Erhvervsakademier, Danske Professionshøjskoler, Danske Universiteter, Rektorkollegiet for de Kunstneriske og Kulturelle Uddannelser og Tænketanken DEA inviterer til et webinar, hvor vi sætter fokus på de hidtidige erfaringer med digital undervisning, og hvordan vi kan bruge dem fremadrettet på de videregående uddannelser. Digital undervisning er en lille del af den samlede digitalisering af uddannelserne, men hvordan bliver det et velfungerende og integreret læringsrum? Hvordan kan vi bruge forårets digitale nødundervisning som afsæt for videreudvikling af gode læringsmiljøer både fysisk og digitalt? 

Foreløbigt program for dagen

 • Erfaringer på tværs af sektoren 
  Oplæg med præsentation af resultaterne fra Uddannelses- og forskningsministeriets projekt om opsamling af erfaringer med onlineundervisning på de videregående uddannelser. Projektet give viden om, hvordan man bedst bruger digitale og teknologiske redskaber i undervisning og eksamen - på tværs af de videregående uddannelser.
  ved Marianne Georgsen, ph.d. og docent ved Professionshøjskolen UCN og projektleder i COVID-19-projektet
   
 • Bruger vi tiden i undervisningslokalet rigtigt?
  Hvordan kommer vi fra blot at sætte strøm til det vi kender til at bruge digital undervisning strategisk? Bruges tiden i undervisningslokalet egentlig bedst på forelæsninger, eller er der andre læringsaktiviteter, som er væsentligere at gennemføre fysisk? Hvordan får vi det bedste udbytte af det fysiske samvær og timerne, vi er sammen bag skærmen?
  ved Annemette Kjærgaard, professor og prodekan på CBS, forsker i blended learning
   
 • Knaster for fremtiden – Hvordan bliver digital undervisning et værdifuldt supplement?
  Vi inviterer til en samtale på tværs af sektoren om, hvordan online undervisning kan integreres, så den supplerer den fysiske undervisning, og tilsammen skaber et godt læringsmiljø? Hvori består udfordringerne, hvilke løsninger kan vi se og hvor er vi endnu på bar bund? Hvilken rolle spiller ledelserne tæt på uddannelserne for at fremme udviklingen? 

Programmet opdateres løbende.

Arrangementet er henvendt til chef- og ledelseslag tæt på uddannelserne, ledere og medarbejdere fra pædagogiske enheder og koordinerende undervisere på de videregående uddannelser. Alle interesserede er dog mere end velkomne til at deltage.

Deltagelse er gratis og arrangementet afholdes via platformen Zoom. 

Primární jazyk:
Účastnický poplatek: 
Ne
On-line událost: 
Ano
Pořádá: 
Tænketanken DEA
Druh organizátora: 
Jiná událost
Cílová skupina: 
Akademičtí pracovníci, studenti, výzkumníci v andragogice;
Projednávané téma:
Štítky:
Share on Facebook Share on Twitter Epale SoundCloud Share on LinkedIn Share on email