European Commission logo
Create an account
Event Details
19 Apr
2023

Voksne innvandrere med lite eller ingen skolegang - The 15th Nordic conference on basic literacy for adult immigrants.

Sverige
to

 

Målgruppe for konferansen

Konferanse for lærere og ledere, lærerutdannere og forskere som jobber med språkopplæring og grunnleggende lese- og skriveferdigheter for voksne innvandrere med liten eller ingen skolegang.

Om konferansen

Konferansen vil bygge på plenumsforedrag og workshops med god tid til refleksjon, diskusjon og erfaringsutveksling i grupper. Rammeverket for 2023-konferansen er FNs bærekraftsmål nr. 4: «God utdanning, sikring av inkluderende, rettferdig og kvalitetsutdanning og fremme livslang læring for alle» med translinguale og digitale ferdigheter som hovedtema. Formålet med konferansens forelesninger og gruppearbeid er å øke lærernes kompetanse i å bruke flerspråklige strategier og ressurser samt digitale verktøy for å forbedre læringen.

Event Details
Status
As planned
Web lokacija događaja
Organiser type
Other event
Entrance fee
4500
Naknada za prisustvo
Off

Da li imate u planu neki događaj?

Ne ustručavajte se da to učinite! Kliknite na donji link i odmah predložite događaj!

Najnovije rasprave

Kulturna i kreativna industrija – (ne)propuštena šansa za Bosnu i Hercegovinu

Potencijal koji postoji u okviru kulturne i kreativne industrije, opravdano nameće pitanje o tome da li je to u kontekstu bosansko-hercegovačke ekonomije i društva propuštena ili nepropuštena šansa te da li bi u ovom segmentu industrije to bila šansa za razvoj, zapošljavanje mladih i socijalnu koheziju.

More