European Commission logo
Kreirajte nalog

Resource Details

Resurs

8 извода за новаторски подходи в професионалното образование и обучение:

Profile picture for user ngochzhu.
Zhuliyan GOCHEV

Националното звено за подкрепа публикува визализация на изводите от доклада на работната група по рамката„Образование и обучение 2020‘‘, отговаряща за въпросите на професионалното образование и обучение (ПОО)

Иновациите и цифровизацията в професионалното образование и обучение играят ключова роля в по-обхватния екологичен и цифров преход, както и за възстановяването и устойчивостта на Европа след пандемията от COVID-19.

Чрез семинари, уебинари и дейности по партньорско обучение работната група по рамката „Образование и обучение 2020‘‘ (за периода 2018-2020 г.), отговаряща за въпросите на професионалното образование и обучение, предостави отговор на въпроса: Как иновациите и цифровизацията могат да стимулират висококачественото професионално образование и обучение и висшето професионално образование и обучение?

През м. декември 2020 г. Националното звено за подкрепа на EPALE вече ви анонсира с новина достъп до пълната версия на доклада „Иновации и цифровизация: Доклад на работната група към Европейската комисия „Образование и обучение 2018-2020“, представен на английски език.

 

Resource Details
Autor resursa
Directorate-General for Employment, Social Affairs and Inclusion (European Commission)
Vrsta resursa
Studije i izvještaji
Zemlja
България
Login (1)

Want to add a resource ?

Don't hesitate to do so! Click the link below and start posting a new resource!