chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE - Електронна платформа за учене на възрастни в Европа

Ресурси

Usposabljanje v podjetju - čas za ukrepanje. Pozitivni razlogi za zagotavljanje usposabljanj v podjetju

Език: SL
Document available also in: EN

Публикувано от Maruša Mohorič

Informacijska brošura prikazuje različne koristi, ki nastanejo, ko podjetja za svoje zaposlene zagotovijo možnost usposabljanja.

Brošura je bila izdana v okviru projekta Starting with Apprenticeship. Sustainable strategies for recruiting young people interested in in-company training (Začnimo z vajeništvom. Trajnostne strategije za rekrutacijo mladih, ki jih zanima izobraževanje v podjetjih), ki je bil financiran s strani evropskega programa Erasmus+ in se je izvajal na pobudo Evropske komisije in Nacionalne agencije Zveznega inštituta za poklicno izobraževanje in usposabljanje.

Projekt podpira mala in srednje velika podjetja, ki želijo povečati svoje dejavnosti usposabljanja zaposlenih v podjetjih. Ta proces ponuja rešitve za korporativno rekrutacijo mladih, ki jih zanima vključitev v programe usposabljanja v podjetju.

 

Автор(и) на ресурса: 
Anja Lietzmann, Martin Mayerl
Дата на публикуване:
петък, 22 Юли, 2016
Език на документа
Вид ресурс: 
Образователни ресурси със свободен достъп
Share on Facebook Share on Twitter Epale SoundCloud Share on LinkedIn