chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE - Електронна платформа за учене на възрастни в Европа

Ресурси

Izobraževanje in učenje odraslih v lokalni skupnosti

Език: SL

Публикувано от Ajda Turk

Dr. Sonja Kump (Oddelek za pedagogiko in andragogiko, Filozofska fakulteta UL) v svoji prezentacijo predstavi koncept skupnostnega izobraževanja. Bralec lahko izve, kaj je skupnostno izobraževanje, od kod izvira, o skupnostnem izobraževanju in družbenih spremembah, modelih skupnostnega izobraževanja, kdo je skupnostni izobraževalec, različnih praksah skupnostnega izobraževanja v svetu in v Sloveniji ter še čem. V zaključku predstavlja evalvacijsko študijo Izobraževanje odraslih v lokalni skupnosti (2011, ACS) in raziskavo Oskrba starejših v skupnosti v Sloveniji (2011–2014; področje izobraževanja (FF)).

Prezentacija je bila predstavljena na Pedagoško-andragoških dnevih 2015 (29. januarja 2015). Osrednja tema je bila Učenje in izobraževanje v skupnosti – vloga šole in skupnostnih organizacij. 

 

Автор(и) на ресурса: 
Sonja Kump
Дата на публикуване:
четвъртък, 29 Януари, 2015
Език на документа
Вид ресурс: 
Друго
Държава:
Share on Facebook Share on Twitter Epale SoundCloud Share on LinkedIn Share on email