chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE - Електронна платформа за учене на възрастни в Европа

Отдел с новини

KÖRNYEZETTUDATOSSÁG ÉS KÖRNYEZETVÉDELEM: Indul az ingyenes Ökokert tanfolyam!

19/02/2020
от Eszter KARVAZY
Език: HU

Van egy kisebb vagy nagyobb kerted, amelyben szívesen termesztenél növényeket úgy, hogy kerülöd a vegyszereket és a lehető legtermészetesebb módon gazdálkodsz? Esetleg barkácsolnál is, mondjuk méhgarázst? Ezekhez ad tippeket az egyéves izgalmas, gyakorlatorientált tanfolyam Kecskeméten.

Az Ökokert tanfolyam a „Hírös Agórában program” (EFOP - 3.7.3-16-2017-00112) keretében zajlik, amelynek jelmondata: mert tanulni jó egy életen át. A támogatásnak köszönhetően a tanfolyam teljesen ingyenes az érdeklődők számára. A képzés egy éven keresztül tart, minden hónap harmadik péntekén 16:00-19:30 óra között. A kezdő alkalomra 2020. február 21-én kerül sor Bérces Dóra vezetésével.

A tanfolyamot azoknak ajánlják, akiknek van kis vagy nagy kertjük, gyümölcsösük vagy szeretnének egyet, tanyára költöztek, netán ezt latolgatják, és szívesen fogadnának ötleteket, miként lehet kertészkedni vegyszermentesen, a lehető legszelídebb, legtakarékosabban és leginkább természethez közeli módon.

A teljes cikk itt olvasható.

Share on Facebook Share on Twitter Epale SoundCloud Share on LinkedIn
Refresh comments Enable auto refresh

Показване на 1 - 1 от 1
  • снимка на Eszter KARVAZY
    Jó lenne minél több ilyen kezdeményezés országszerte.