Премини към основното съдържание
News
Новини

Časopis Info ISIO 2015-2016

Izšla je sedma številka skupnega časopisa 14. svetovalnih središč za izobraževanje odraslih. Časopis je tudi del dogodkov Dnevov slovenskih svetovalnih središč.

V časopisu lahko dobimo informacije o različnih možnosti za izobraževanje odraslih v šolskem letu 2015–2016. Predstavljene so možnosti vključitve odraslih v formalno srednješolsko, višješolsko in v visokošolsko izobraževanje. Poleg teh programov, so predstavljeni tudi programi neformalnega učenja. V njem lahko beremo tudi o svetovalni podpori in pomoči odraslim za med in pred izobraževanjem. Veliko pozornost so v prispevkih namenili tudi temi ugotavljanju in vrednotenje že pridobljenega znanja odraslih, ki si ga pridobi na različne načine. Predstavljena je tudi možnost sofinanciranja izobraževanja odraslih.  Preko listanja časopisa lahko beremo tudi zgodbe učečih se odraslih.

Svetovalna središča za izobraževanje odraslih - središča ISIO v vseh slovenskih regijah nudijo odraslim brezplačno informiranje in svetovanje o izobraževanju in učenju odraslih. Mreža 14 središč ISIO se je vzpostavljala postopno od leta 2001 naprej, zadnjih pet središč je pričelo z delovanjem v letu 2005. Dejavnost središč ISIO strokovno podpira Andragoški center Slovenije (ACS).

Časopis info ISIO 2015-2016 je dostopen tukaj.

Login (0)

Искате да напишете статия?

Не се колебайте да го направите!

Влезте в линка долу и започнете публикуването на нова статия!

Най-актуалните дискусии

Ролята на обучението на възрастни за подпомагане на кариерното развитие

Причини за ниското участие в УЦЖ на хората в трудоспособна възраст в България?