Премини към основното съдържание
News
Новини

Predstavitev programov UŽU - Usposabljanje za življenjsko uspešnost

Že poznate programe UŽU – Usposabljanje za življenjsko uspešnost, ki so namenjeni izboljšanju pismenosti? V tednu ob Mednarodnem dnevu pismenosti vam jih bomo dnevno predstavljali in vam tako ponudili priložnost, da poiščete informacije, ki vam bodo pomagale pri vašem delu.

V torek, 8. 9., praznujemo Mednarodni dan pismenosti. Pismenost je v današnji sodobni informacijski družbi postala vsakodnevna dejavnost in prav zato vse pomembnejša. Posebno pozornost ji namenjamo tudi na področju izobraževanja odraslih.

Programi UŽU so za področje izobraževanja odraslih zelo pomembni, saj poleg glavnega cilja, tj. izboljšanje pismenosti, želijo udeležencem zagotoviti tudi čim večjo samostojnost v vsakdanjem življenju in jih spodbuditi za nadaljnje učenje in izobraževanje. Programe UŽU so pripravili na Andragoškem centru Slovenije (ACS) prav na podlagi izdelkov mednarodne raziskave pismenosti odraslih.

Spremljajte nas in spoznajte programe UŽU. Veseli bomo tudi vašega odziva in delitve pozitivnih izkušenj ob morebitni udeležbi omenjenih programov.

Login (0)

Искате да напишете статия?

Не се колебайте да го направите!

Влезте в линка долу и започнете публикуването на нова статия!

Най-актуалните дискусии

Ролята на обучението на възрастни за подпомагане на кариерното развитие

Причини за ниското участие в УЦЖ на хората в трудоспособна възраст в България?