chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE - Електронна платформа за учене на възрастни в Европа

Отдел с новини

Predstavitev programov UŽU - Usposabljanje za življenjsko uspešnost

07/09/2015
от Neja Colja
Език: SL

Že poznate programe UŽU – Usposabljanje za življenjsko uspešnost, ki so namenjeni izboljšanju pismenosti? V tednu ob Mednarodnem dnevu pismenosti vam jih bomo dnevno predstavljali in vam tako ponudili priložnost, da poiščete informacije, ki vam bodo pomagale pri vašem delu.

V torek, 8. 9., praznujemo Mednarodni dan pismenosti. Pismenost je v današnji sodobni informacijski družbi postala vsakodnevna dejavnost in prav zato vse pomembnejša. Posebno pozornost ji namenjamo tudi na področju izobraževanja odraslih.

Programi UŽU so za področje izobraževanja odraslih zelo pomembni, saj poleg glavnega cilja, tj. izboljšanje pismenosti, želijo udeležencem zagotoviti tudi čim večjo samostojnost v vsakdanjem življenju in jih spodbuditi za nadaljnje učenje in izobraževanje. Programe UŽU so pripravili na Andragoškem centru Slovenije (ACS) prav na podlagi izdelkov mednarodne raziskave pismenosti odraslih.

Spremljajte nas in spoznajte programe UŽU. Veseli bomo tudi vašega odziva in delitve pozitivnih izkušenj ob morebitni udeležbi omenjenih programov.

/bg/file/igrauzu-mijpgigra_uzu-mi.jpg

Share on Facebook Share on Twitter Epale SoundCloud Share on LinkedIn