chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE - Електронна платформа за учене на възрастни в Европа

Отдел с новини

Junijska številka ADEES 2015

25/08/2015
Език: SL

V Andragoškem društvu Slovenije (ADS) so izdali junijsko številko e-glasila ADEES. V tokratni številki informativnega glasila so osrednjo pozornost namenili dr. Zoranu Jelencu. Objavljena je tudi aktualna kolumna predsednice društva Ide Srebotnik.
V tem času so izpeljali tudi izobraževalni program o izobraževanju odraslih s posebnimi potrebi, o samem programu, udeležbi  in evalvaciji pa lahko izvemo podrobne informacije. Ob tem je predstavljen tudi primer dobre prakse v Avstriji.

V julijski številki pišejo tudi o poteku projekta o pomenu izobraževanja odraslih v slovenskih občinah in o tem, da je umrl veliki srbski andragog, prof. dr. Dušan Savićević.  Pišejo o vrsti izpeljanih konferenc in poročajo o 19. andragoškem kolokviju.  Na koncu nas seznanijo z ustrezno uporabo strokovnih izrazov in povzemajo novice iz nekaterih drugih virov.

Celotno glasilo si lahko preberete tukaj

 

/ga/file/branjejpgbranje.jpg

 

Share on Facebook Share on Twitter Epale SoundCloud Share on LinkedIn