chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE - Електронна платформа за учене на възрастни в Европа

Digitalno učenje u obrazovanju odraslih

Pridružite se EPALE zajednici s više od 49,000 stručnjaka za obrazovanje odraslih kako biste ocjenjivali, komentirali i pridonosili! 

Dragi EPALE kolege,

 

Naš tematski fokus za siječanj i veljaču je o digitalnom učenju u obrazovanju odraslih. Tijekom mjeseca, zajednica EPALE i nacionalni timovi će objaviti inspirativne studije slučaja, članke, izvješća i druge resurse.

Jeste li možda dizajnirali ili slučajno naletijeli na novu metodologiju za podučavanje odraslih kroz IT? Možda ste bili uključeni ili ste možda čuli za neki uspješni projekt koji je imao cilj primjeniti digitalne alate u obrazovanju odraslih?

Podijelite svoje priče, savjete, studije slučaja i primjere dobre prakse između 25.-28. veljače i pomozite nam inspirirati stručnjake u obrazovanju odraslih diljem Europe. 

Sve priče koje podijelite ovdije s nama bit će uključene u našem mjesečnom newsletteru!

 

Blog objave

Projekt IMPACT– ocjenjivanje i vrednovanje učenja usmjerenog na kompetencije kroz IT (EN, ET, DE, HU, PT, HR, PL)

Kako tehnologije učenja mogu promicati inovativne pristupe učenja  i pridonijeti vrednovanju kompetencija stečenih kroz neformalno učenje? Dr Tim Scholze rekao nam je više o projektu IMPACT, koji je imao u cilju odgovoriti na postavljeno pitanje. 

ICT u obrazovanju odraslih: još ne uspijevate pružiti optimalna i održiva rješenja? (EN, DE, ES, IT, FR, PL, LT, ET, HU, DA, NL, HR, CS)

Imamo li ICT alate potrebne u obrazovanju odraslih?  Eva Andersson iz odjela za obrazovanje sa Sveučilišta u Gothenburgu podijelila je svoja razmišljanja. 

Put digitalne uključenosti (EN, ET, FR, CS, HU, DE, HR, PL)

EPALE tematski koordinator David Mallows osvrnuo se na važnost i proces uključenosti odraslih u digitalno učenje. 

 

Novosti iz cijele Europe

 

Siječanj je bio zauzet mjesec u sektoru obrazovanja odraslih diljem Europe:

Pridružite se sada!

Ne zaboravite se registrirati na EPALE platformi kako biste podijeliti mišljenje na ove objave. Pridružite se sada i postanite dio zajednice od preko 49,000 stručnjaka u obrazovanju odraslih.

Маркери: