chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE

Електронна платформа за учене на възрастни в Европа

 
 

Календар

Публикувано от NSS EPALE Nederland преди 3 месеца 4 седмици

четвъртък 10 Октомври 2019
Hilversum
,

Bijna een jaar geleden werd duidelijk dat het inburgeringsstelsel in Nederland drastisch op de schop gaat in 2021. Gemeenten krijgen daarbij een cruciale rol en bereiden zich nu voor op deze taak. Hoe gaat dat? Wat staat gemeenten te wachten? Hoe zorg je ervoor dat je als gemeente klaar bent voor deze verantwoordelijkheid? Om deze vragen draait het Divosa-congres Samen inburgeren op 10 oktober 2019 in Gooiland ­­te Hilversum.  Bijna een jaar geleden werd duidelijk dat het inburgeringsstelsel in Nederland drastisch op de schop gaat in 2021. Gemeenten krijgen daarbij een cruciale rol en bereiden zich nu voor op deze taak. Hoe gaat dat? Wat staat gemeenten te wachten? Hoe zorg je ervoor dat je als gemeente klaar bent voor deze verantwoordelijkheid? Om deze vragen draait het Divosa-congres Samen inburgeren op 10 oktober 2019 in Gooiland ­­te Hilversum.  

Основен език:
Тип на събитието: 
Конференция
Такса за участие: 
Да
Онлайн събитие: 
Не
Организирано от: 
Divosa is de vereniging van gemeentelijke directeuren in het sociaal domein. Elke dag zetten de leden van Divosa en hun medewerkers zich in om mensen in staat te stellen actief aan de samenleving deel te nemen. Als dat nodig is, kunnen inwoners rekenen op ondersteuning van Divosa-leden. Niet alleen bij het vinden van werk, voldoende inkomen of hulp bij problematische schulden. Maar ook wanneer voor deelname aan de samenleving integratie, maatschappelijke ondersteuning, jeugdhulp of onderwijs nodig is.
Тип организатор: 
Друго събитие
Данни за контакт: 
www.divosa.nl
Брой делегати: 
100 - 200
Целева група: 
Мрежи и организации за учене за възрастни
Проекти и партньорства
Политици
Разглеждана тема:
Цели и задачи: 
Het congres wil een bijdrage leveren aan succesvolle integratie van migranten. Hiervoor worden de deelnemers op de hoogte gebracht van de nieuwe Wet Inburgering en de mogelijke gevolgen daarvan, Daarnaast wordt gewerkt aan het besef dat voor een geslaagde integratie samenwerking nodig is tussen partijen en ook tussen migranten en niet-migranten.
Очаквани резултати от ученето: 
Het congres beoogt op een interactieve manier een praktische aanzet te vormen voor de inspanningen die nodig zijn om samenwerking te bevorderen. Aan het eind van de dag hebben de deelnemers kennis en inspiratie opgedaan waarmee ze meteen aan de slag kunnen.
Share on Facebook Share on Twitter Epale SoundCloud Share on LinkedIn