chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE - Електронна платформа за учене на възрастни в Европа

Календар

Netværkskonference om voksnes læring

Публикувано от Petra Mathilde Jørs преди 4 месеца 2 седмици

вторник 22 Септември 2020
Malmø
,

Denne begivenhed er arrangeret af NVL (Nordisk Netværk for Voksnes Læring). NVL fremmer samarbejde om livslang læring i hele Norden og udvikler viden til beslutningstagere og praktikere. Netværket er et program under Nordisk Ministerråd.

Nu er tiden inde til at bruge Nordens styrke i klimaets og samfundets interesse og give det allerhøjeste prioritet. Agenda 2030 viser vej, men vi har brug for at arbejde endnu hurtigere og endnu mere ambitiøst.

Nordisk Ministerråd har udarbejdet en vision for udvikling af Norden som verdens mest bæredygtige og integrerede region frem mod år 2030. Satsningen på disse tre strategiske prioriteringer strækker sig frem til 2024:

  • Et grønt Norden – Sammen vil vi fremme en grøn omstilling af vores samfund og arbejde for kuldioxidneutralitet og en bæredygtig cirkulær og biobaseret økonomi.
  • Et konkurrencedygtigt Norden – Sammen vil vi fremme grøn vækst i Norden baseret på viden, innovation, mobilitet og digital integration.
  • Et socialt bæredygtigt Norden – Sammen vil vi fremme en inkluderende, ligestillet og sammenhængende region med fælles værdier og styrket kulturudveksling og velfærd.

 Konferencen henvender sig til voksenundervisere og beslutningstagere indenfor voksenudannelsessektoren.

Læs mere og tilmeld dig her

Основен език:
Тип на събитието: 
Конференция
Такса за участие: 
Не
Онлайн събитие: 
Не
Организирано от: 
Nordisk Netværk for Voksnes Læring
Тип организатор: 
Друго събитие
Данни за контакт: 
Antra Carlsen, koordinator for Nordisk Netværk for Voksnes Læring, antr@via.dk
Целева група: 
Мрежи и организации за учене за възрастни
Share on Facebook Share on Twitter Epale SoundCloud Share on LinkedIn