chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE - Електронна платформа за учене на възрастни в Европа

Календар

Családi nap a közösségi mezőgazdálkodásról - KÖRNYEZETTUDATOSSÁG ÉS KÖRNYEZETVÉDELEM:

Публикувано от Zsófia Perényi преди 1 Месец 2 седмици

събота 22 Февруари 2020
Budapest
,

Észak-Amerikától Ázsiáig február végén tartják a közösségi mezőgazdálkodás nemzetközi napját. A Tudatos Vásárlók Egyesülete idén egy családi napon népszerűsíti a közösségi mezőgazdálkodást és mutatja be a Solid Base Erasmus+ projektjének eredményeit. 

A hamarosan záruló Solid Base projekt keretében a Tudatos Vásárlók Egyesülete egy speciális négy alkalmas felnőtt képzési programot dolgozott ki  partnereivel, a cseh AMPI -val, a német Agronauten-nel és Solawi-val, illetve a nemzetközi URGENCI hálózattal. 

A Solid Base képzés négy fő modulból áll, amelyek a (1) Menedzsment, a (2) Pénzügyi tervezés (3) Digitális eszközök, és a (4) A részvételi közösségépítés technikákat dolgozzák fel. A Tudatos Vásárlók Egyesülete elsősorban a közösségi gazdaságok gazdáinak és tagjainak fejlesztette ki a Solid Base képzéseket, amelynek eredményei a szombati eseményen kerülnek bemutatásra.

Основен език:
Тип на събитието: 
Събитие за професионално развитие
Такса за участие: 
Не
Краен срок за регистрация: 
21/02/2020
Онлайн събитие: 
Не
Организирано от: 
Tudatos Vásárlók Egyesülete
Тип организатор: 
Друго събитие
Данни за контакт: 
tve@tve.hu
№ на проекта в ЕС: 
2017-1-HU01-KA202-036011
Брой делегати: 
100 - 200
Целева група: 
Проекти и партньорства
Политици
Медийни специалисти
Share on Facebook Share on Twitter Epale SoundCloud Share on LinkedIn